SYGEMELDING

SYGEMELDING AF BØRN


Alle børn

Ring eller sms til telefon 24 94 16 94 (børnehaven) i tidsrummet 6.30-8.00. Det er kun nødvendigt på den første sygedag.
Er dit barn sygt hen over en weekend, skal du foretage en ny sygemelding mandag morgen.

Raskmelding sker ved, at dit barn møder op igen.

NB: Er dit barn fraværende fra pågældende afdeling, uden vi har en sygemelding, ringer vi til dig/jer for en sikkerheds skyld for at høre, om alt er ok.


BUSBØRN

Udover at sygemelde dit barn skal du også give besked til buschaufføren, der kører bussen. Du skal sende en sms til buschaufførerne på tlf. nr. 30 14 16 94 mindst en halv time inden, dit barn skulle have været hentet.

I modsætning til sygemelding i skolen, skal du sende en sms til buschaufførerne hver dag, dit barn ikke skal med bussen. Når vedkommende skal med bussen igen, meldes dette også til buschaufførerne i en sms.


ANDEN FRITAGELSE
Der er ikke pasningspligt for børnehave- og vuggestuebørn. Det står dig således frit for at give børnene en eller flere fridage. Husk blot at orientere personalet i henholdsvis børnehave eller vuggestue.


Der er undervisningspligt for skolebørn. Skolen kan derfor ikke give lov til, at skolebørn holder fri udenfor skolens ferier og fridage. Vælger du alligevel at tage dit barn ud af skolen i mere end to dage, skal du orientere skolelederen på mail. 


Skoleleder: