PRISER

PRISERNE FOR INDMELDTE BØRN PÅ VEJRUMBRO FRI


SKOLE

1. barn kr. 1175,- pr. rate.

2. barn kr. 585,- pr. rate.

3. barn kr. 255,- pr. rate.

4. barn gratis


Skolepenge 0.-3.kl. skoleandel 1175 kr

Skolepenge 0.-3.kl. SFO-andel 587 kr  


SPISEORDNING OG FRUGT

kr. 270,- pr. rate


SFO 0. KL. - 3. KL. (FILUREN)

kr. 520,- pr. rate


SKOLEBUS

Kr. 420,- pr. rate (Op til 9 km)

Kr. 550,- pr. rate (Fra 9 km og op)


Skolepenge mv. betales i 12 rater pr. 1. i måneden via PBS.


Priser på skoledelen er opdateret med virkning pr. 1. juli 2022. Der kan forventes løbende prisstigninger som følge af de generelle prisstigninger. Prisstigningerne foretages typisk ved indgangen til et nyt skoleår.


BØRNEHAVE

En heldagsplads i børnehaven koster kr. 1.861,- om måneden. Det er samme beløb som i det kommunale system.


Der gives søskenderabat. Der kan ansøges om friplads på lige vilkår med det kommunale.


Børnehaven har madordning for kr. 270,- om måneden. For dette beløb får barnet et sundt frokostmåltid mandag og fredag + formiddagsfrugt og eftermiddagsmad. Endvidere er der mulighed for at spise morgenmad i børnehaven.


Samlet set koster en plads i børnehaven inkl. madordning altså kr. 2.131,- (Viborg kommune koster det 2410,-)Børnehavepladsen mv. betales i 11 rater pr. 1. i måneden via PBS. Juli er betalingsfri.


Priserne i børnehaven følger priserne på tilsvarende institutioner i Vborg Kommune. Ovenstående priser er gældende pr. 1. august 2022.


VUGGESTUE

En heldagsplads i vuggestuen koster kr. 3.690,- om måneden. Det er samme beløb som i det kommunale system.


Der gives søskenderabat. Der kan ansøges om friplads på lige vilkår med det kommunale.


Vuggestuen har madordning for kr. 270,- om måneden. For dette beløb får barnet et sundt frokostmåltid hver dag + formiddagsfrugt og eftermiddagsmad. Endvidere er der mulighed for at spise morgenmad i børnehaven.


Samlet set koster en plads i vuggestuen inkl. madordning altså kr. 3.960,- (Viborg kommune koster det 4.269-)Vuggestuepladsen mv. betales i 11 rater pr. 1. i måneden via PBS. Juli er betalingsfri.


Priserne i vuggestuen følger priserne på tilsvarende institutioner i Vborg Kommune. Ovenstående priser er gældende pr. 1. januar 2022.INDMELDELSESGEBYR

Første gang et barn indmeldes på Vejrumbro Fri, opkræves der et indmeldelsesgebyr på 1.000 kr. Dette opkræves, uanset om barnet begynder i vuggestue, børnhave eller skole. Gebyret betales kun én gang pr. barn. Der skal altså ikke betales gebyr, når barnet flytter internt på Vejrumbro Fri: Fra vuggestue til børnehave eller fra børnehave til skole.


Indmelder man som familie flere børn på én gang med start på Vejrumbro Fri samme dag - fx ved overflytning fra andre institutioner og/eller skoler - betales kun ét indmeldelsesgebyr.


ØKONOMISK TILSKUD

Der er mulighed for at søge økonomisk tilskud i både skole og børnehave og vuggestue.